Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
co Wy proponujecie ,jakieś Wywrotki czy cuś ??chcecie zeby sobie kolanko stłukła i pakusiała ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Andy hellboy napisał:
krzysztof1970krk napisał:
wszedłem na forum wedkować ,a ja flirtuje co sie podziało z duszą łowcy ,wędkarza ??
chyba się starzeje :

może chciałeś zobaczyć w końcu miłą twarz dla odmiany ....bo z tą rybą na zdjęciu to chyba nie chciałbyś się pocałować ma zaduże usta

niedość ze duze usta to i oddech nie za świerzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
olinka napisał:
Wiecie co chłopaki ,wy to zawsze sprowadzacie do całowanek i ściskanek a to też z czasem może sie znudzic
A tak poważnie to dziękuję za słowa otuchy. Może przyjdzie czase że i pomysle o tym
Ogolnie wszedzie czytam o samotności szczególnie w Norwegii i troche mnie to poruszyło.
Zdaje sobie sprawe że dzieki pasjom w życiu nie odczuje sie tego ,jest tylko taki probelm że ja swoje akumlatory ładuję dzięki kontaktom z ludzmi i obawiam sie o brak zasilenia

jakie tam sałowanki i ściskanki Wiosła w dłoń i do przodu ,wzdłuz fiorda ....
a zapewniam fiord dlugi i szeroki
a akumulatory same się naładują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
olinka napisał:
Wiecie co chłopaki ,wy to zawsze sprowadzacie do całowanek i ściskanek a to też z czasem może sie znudzic
A tak poważnie to dziękuję za słowa otuchy. Może przyjdzie czase że i pomysle o tym
Ogolnie wszedzie czytam o samotności szczególnie w Norwegii i troche mnie to poruszyło.
Zdaje sobie sprawe że dzieki pasjom w życiu nie odczuje sie tego ,jest tylko taki probelm że ja swoje akumlatory ładuję dzięki kontaktom z ludzmi i obawiam sie o brak zasilenia

Olinka, nie mysl za duzo. Od myslenia dostaje sie myslakow, tak jak od stania zylakow.
Ja wczoraj bylem na grzybach. Fajnie jest na grzybach - szwedasz sie po tym lesie, polezysz na polanie, powyjesz nieco, z drzewami pogadasz, normalnie jak idiota...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mam nadzieje ze grzybow nie zebrales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Olinka daj nam jeszcze pare chwil ,a my Ci zaplanujemy czas do bozego narodzenia ,a potem to juz tylko sylwester i wakacje na bahama ...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no i już ma olinka ofertę nie do odrzucenia
tylko żeby krzysiu wiosłował bo jak ten fiord taki duży to olinka będzie wykończona po spotkaniu
no i ryby żeby łapały się nie zbyt duże
niech się olinka zdecyduje bo drugi raz może szybko nie nadejść
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Zycie trzeba łapać w lot ,jest zbyt krotkie by go marnować ,kazda chwila ktora przemija już nie powróci....
lepiej załować ze sie coś zrobiło , niz załować swojego nierobstwa............
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
mam nadzieje ze grzybow nie zebrales

Nie bylo czasu ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Andy hellboy napisał:
no i już ma olinka ofertę nie do odrzucenia
tylko żeby krzysiu wiosłował bo jak ten fiord taki duży to olinka będzie wykończona po spotkaniu
no i ryby żeby łapały się nie zbyt duże
niech się olinka zdecyduje bo drugi raz może szybko nie nadejść

Ja mam wiosłować ???
ja mam łódz ,ja mam wiosła ,wędki moje !!!
Olinka Wiosłuje nie bedzie miała czasu myśleć o samotności i o nudzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok